Bună seara! Vă solicit atenția cu o speță.
Am cumpărat un apartament negociat cu vânzătorul cu bunurile din el. In contract de v-c nu am menționat că se vinde cu bunuri; predarea imobilului, eliberat de bunurile vânzătorului, facandu-se in ziua plății integrale a prețului.
Astăzi vânzătorul a primit banii, urmând că mâine să dea declarația notariala că a primit banii.
El nu și a luat bunurile din imobil. Noi am vorbit și stabilit prețul cu tot cu bunuri, pe care trebuia să le ia până azi- când a primit toți banii.
1. Păstrez bunurile sau nu?
2. Le mai poate lua din imobilul meu? A avut timp sa le ia câteva zile și nu a făcut o.
3. Cum mai pot sa arăt că am vorbit cu el una dar nu am prins în contract?
4. Daca in declaratia notariala vânzătorul precizează că a primit banii integral și nu mai are nicio pretenție de nicio natură rezultata din Ct de v-c și predă documentele originale + cheia, mai poate avea pretenția asupra bunurilor mobile?
--Deși în toate discuțiile avute cu vânzătorul nu s a pus problema sa ia și bunurile din apartament, acesta speculează greșeala mea de a nu insera in contract că imobilul se vinde mobilat și utilat.--