avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat energetic

Buna ziua.Va deranjez cu o intrebare: Daca un proprietar(dintr-un bloc vechi de 20 ani) doreste sa isi vanda apartamentul de la 1 ianuarie 2010 , iar cel putin unul din vecinii de scara(sau de bloc) nu e de acord sa isi plateasca partea pentru certificarea energetica, el nu va mai putea realiza tranzactia?
Multumesc anticipat pt raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2009
spirala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 23:38, 23 Decembrie 2009
Dupa ultimele stiri peimite in aceasta tema, certificatele energetice vor fi pe apartament, deci vor contine generalitati despre bloc, dar vor individualiza apartamentul, plata va face doar proprietarul apartamentului.
Dar pana nu vedem ... cum emrge (sau mai bine zis nu merge) aceasta treaba, concret nu stim! Am o senzatie ca vor trece 6 luni si abia atunci vor prinde un pic de dexteritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare placuta de parcare pe peretele blocului sly200 sly200 Buna! Va rog sa ma ajutati cu un sfat .....Sa-au licitat parcarile din spatele blocului,si un vecin a amplasat o placuta de lemn de 50/30 pe peretele ... (vezi toată discuția)
Acces pe acoperisul unui bloc de locuinte BP2010 BP2010 Va scriu in numele proprietarilor apartamentelor dintr-o scara de la ultimul nivel al unui bloc de locuinte cu patru etaje. Acoperisul este tip terasa cu ... (vezi toată discuția)
Sunt apometrele inteligente obligatorii pentru apa rece potabilă la un apartament de bloc? GeorgeBK GeorgeBK Vă salut. Înțeleg că măsura cu privire la montarea apometrelor cu citire radio în artamentele de bloc (condominiu) a fost stabilită în contextul ... (vezi toată discuția)