avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună! Am primit un avertisment pentru că nu am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună! Am primit un avertisment pentru că nu am purtat mască ...

Bună! Am primit un avertisment pentru că nu am purtat mască în tren. Știți dacă are valabilitate și cât are?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:02, 27 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are valabilitate nelimitata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Data următoare o sa fiți amendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am primit aviz ptr recomandată de la politia locală ptr ... Relu Constantin Berbece Relu Constantin Berbece Daca am primit aviz ptr recomandată de la politia locală ptr amenda ca nu am purtat mască și nu ridic recomandata, este valabilă amenda? (vezi toată discuția)
Bună ziua. Ștefan mă numesc și menționez că am fost amendat ... Stefan 2020 Stefan 2020 Bună ziua. Ștefan mă numesc și menționez că am fost amendat de politia locală în parc pentru că nu purtam mască. Menționez faptul că mi-am pus ... (vezi toată discuția)
Am o dilema despre masca de protectie nu vrea sa credeti ca ma ... Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Am o dilema despre masca de protectie Nu vrea sa credeti ca ma laud sau ceva , caci nu sunt genul de persoana sa-mi gadil egoul dar eu respect legea , v-am ... (vezi toată discuția)