avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa transfer copilul de la școală la alta când ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul ...

Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul îmi pune bețe în roate??? iar articolul 155 ultimul punct spune clar... Ca se poate....
Cel mai recent răspuns: Nanariam , utilizator 10:19, 27 Octombrie 2020
Detaliati...
Am avut copii la o școală privata, fata cea mare a întrat la liceu, băiatul a trecut clasa a 5 a. Din motive financiare dar și pentru ca nu ne mai încadra sa îl ducem la școală aceea, distanta fiind cam mare, 12 stații de autobuz@acum avem metrou), am decis sa îl mutam, Scoala la care am vrut inițial sa îl ducem au refuzat sa îl primească (nu sunt locuri) în perioada înscrierilor dându-ne răspuns seara în ultima zi de înscrieri. De la școală de care aparținem cu adresa ne au cerut derogare de la inspectorat. Am făcut cerere pe data de 16 septembrie la care nu am primit răspuns legal nici în ziua de azi. Am dat telefoane în stânga și în dreapta și au zis ca s a rezolvat, după care ne anunță, neoficial ca nu se pate face transferul deoarece nu exista cadru legal. Ca se poate treansfra în afara calendarului doar din motive medicale sau mutare de domiciliu. Școală este pe strada pe care locuim, ne desparte biserica. Am specificat clar, copilul nu frecventează la nici o unitate de învățământ, sta acasă fără sa beneficieze de educația gratuita și obligatorie asa cum spune legea Deci dacă se întâmplă să nu mai poți plăti un "moft, cum spun unii' pe ei nu ii interesează dacă învață sau nu. O tara de....Multumesc
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
Nanariam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna ... Alexandra263 Alexandra263 Bună ziua!în urma divorțului s-a stabilit și custodia comuna a copilului, acestuia stabilindui-se domiciliul la mama.acum vrem sa ne mutam în alt oraș la ... (vezi toată discuția)
Absențele fiicei mele nu apar în catalog. În condițiile în care pot dovedi dincolo de orice dubiu că fiica mea a absentat cu săptămânile de la scoală, cui mă pot adresa? un_tatic un_tatic Am o fiica in clasa I care locuieste impreuna cu mama ei. Atit in timpul anului scolar trecut cit si acum fiica mea a absentat de foarte multe ori (de ordinul ... (vezi toată discuția)
Bună seara am un băiat care a terminat cl a 8 a iar dirigintele ... GRIDAN VALENTINA GRIDAN VALENTINA Bună seara am un băiat care a terminat cl a 8 a iar dirigintele mi a recomandat să îl înscriu și la profesionala pentru ca metodologia îmi permite să ... (vezi toată discuția)