avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Deces unic administrator al firmei, eu unic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Deces unic administrator al firmei, eu unic angajat ...

Buna ziua! Deces unic administrator al firmei, eu unic angajat cu clauza de neconcurenta. Intrebarea mea este, se mai tine cont de clauza in acest caz? Iar eu cum pot sa imi dau demisia daca el era singurul administrator fara alti angajati, sau asociati? Mentionez ca firma avea contracte cu mai multe fabrici care in urma decesului administratorului respectivele fabrici nu au mai prelungit contractulactul cu firma la care sunt angajata.Deci....clauza mea mai este valabila daca firma nu mai lucreaza cu aceste fabrici? Fabrici mentionate in clauza. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
brincova, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 29 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mostenitori are ?
Are un singur copil major. Doar ca succesiunea dureaza cat de cat, eu in perioada asta, ce fac? Nu cred ca vreau sa lucrez mai departe cu mostenitorul....si nici el nu stiu daca este dispus sa duca afacerea mai departe...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa-si scoata un certificat de calitate de mostenitor ,dupa care sa faca demersurile pentru incetarea contractului dvs de munca.
Clauza de neconcurenta mai este valabila acum, sau dupa ce se face mostenirea?! Multumesc.

Pe mine ma intereseasa ce fac eu acum, si daca mai sunt legata de clauza, tinand cont ca firma este in "aer", nu o mai administreaza nimeni, iar succesiunea poate dura mult, iar nu sunt dispusa sa astept
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postati continutul exact al clauzei ... eu nu am vorbit de deschiderea succesiunii, certificatul despre care am mentionat se poate obtine mult mai repede.

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta madalina.plugaru madalina.plugaru Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un model de act aditional la CIM referitor la clauza de neconcurenta? Va multumesc foarte mult. (vezi toată discuția)
Anexa nr. 2 la contractul individual de munca -clauza de neconcurenta Miha73 Miha73 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la clauza de neconcurenta. Dupa patru ani sunt obligat sa semnez aceasta anexa la ctr. indv. de munca. In cazul ... (vezi toată discuția)
Colaborare prin srl cu cim in paralel DoIT24 DoIT24 Salutare! Vin si eu cu urmatoarea situatie. Lucrez (CIM) la o firma de servicii IT (codul CAEN al firmei 6202) si as vrea sa imi deschid un SRL ... (vezi toată discuția)