avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut, Am o cunoștință care a divorțat și acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut, Am o cunoștință care a divorțat și acum are de plătit ...

Salut,

Am o cunoștință care a divorțat și acum are de plătit pensie alimentară după un copil, ea în momentul de față neavând niciun venit înafară de alocația de la un alt copil născut ulterior, este în concubinaj cu un băiat, singurul venit pe care îl au este de la acest băiat, evident fiind vorba de un venit mic, abea se descurcă ambii cu acel venit + copil.

Are vreo obligație de a plăti pensie alimentară după primul copil atâta timp cât persoana în cauză nu lucrează și nici nu are alte venituri înafară de acea alocație?

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GreatC , utilizator 18:09, 28 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
www.avocatnet.ro/forum/discu...
cunostinta sa raspunda la intrebari, s-a mai deschis subiect pe aceasta tema.
Tocmai asta este ideea, persoana În cauză nu se prea pricepe pe internet/forumuri și m-a rugat pe mine să pun această întrebare.

Prea multe detalii nu cunosc, dar cred că da, știa, i-am dat link persoanei respective să urmărească și ea acest subiect.
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- procedura obtinere dapetrea dapetrea As vrea sa cer fostului sot sa imi plateasca pensie alimentara . Cum trebuie sa procedez??? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mihaela blonda Mihaela blonda Buna ziua,sunt divortata si am un baietel de 6 ani iar el sta la tatal lui iar eu platesc pensie alimentara de 170 lei iar eu acuma stau cu altcineva si ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara sergiu8 sergiu8 Buna ziua, Din cate am inteles in urma divortului sunt obligat la plata pensiei alimentare pentru copil,indiferent daca obtin venituri sau nu. Am si eu o ... (vezi toată discuția)