Bună seară, in vară am fost in concediu in italia la mama mea, acolo am condus mașina ei, acum dupa 3 luni, mama a primit acasă înștiințare că a depășit limita de viteza cu 18km/h adică in limită de 90 sa circulat cu 108km cel putin asa spune scrisoarea primită conform aparatului radar al italienilor. Doresc să știu dacă este normal si legal ca mama sa suporte consecințele acestei probleme ținând cont ca eu eram la volan nu ar trebui sa imi vina mie sanctiunea? Ce se poate face? Mulțumesc anticipat!
Declarati ca dvs. erati soferul, sau mama dvs. sa declare. Nu cred ca a venit direct amenda, instiintarea obliga la declararea celui ce a condus. Radarul a inregistrat doar numarul masinii si instiintarea a venit la proprietar. Sau poate in Italia se declara ( ca in Anglia) cine conduce masina si mama dvs. era inregistrata ca unic sofer. Trimiteti atunci bani, pentru achitarea amenzii. Se rezolva dilema morala.
Radar bucuresti
blkegl
Buna ziua , in data de 3 iulie 2010 , circulam pe str Doamna Ghica din Bucuresti, cu o viteza peste limita legala. Am trecut pe langa un logan mcv,parcat pe ... (vezi toată discuția)
Cum e mai bine ?
gibi
Prietena mea a primit acasa o "citatie" care ii cere sa declare cine a condus autoturismul ei pe raza judetului Ploiesti in ziua X (ea nu are carnet de ... (vezi toată discuția)