avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am o nelamurire legat de legea 19/2020 . ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am o nelamurire legat de legea 19/2020 . Completare ...

Bună ziua! Am o nelamurire legat de legea 19/2020 . Completare cu oug 147/2020. Eu lucrez la stat in Asistenta medicala, iar soția in privat tot in domeniul medical. Nu ne putem lua liber in stare de alerta pentru a sta cu copilul sub 12 ani. Angajatorul meu spune ca nu beneficiez de indemnizația de 75% deoarece sotia lucreaza in pivat la cabinetul medical individual. Am nevoie de parerea dvs. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Oug 147/2020 cine se încadrează pentru a primi bani? Filip Adiel Filip Adiel Buna ziua! Sunt medic dentist la privat iar soția lucreaza la un spital de Stat. Ea a facut cerere catre angajator pentru a primi cei 75% din venit pentru ... (vezi toată discuția)
Clinicile medicale private sunt sau nu unități sanitare publice? bozzont bozzont Clinicile medicale private sunt sau nu unități sanitare publice? Conforma art. 4 alin 1 din OUG 147/27.08.2020: Angajații sistemului național de ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)