avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oug 147/2020 Cine se încadrează pentru a primi bani?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oug 147/2020 Cine se încadrează pentru a primi bani?

Buna ziua! Sunt medic dentist la privat iar soția lucreaza la un spital de Stat. Ea a facut cerere catre angajator pentru a primi cei 75% din venit pentru scoala online conf. Oug 147. In cerere nu am completat pe propria raspundere faptul ca eu nu mi-am luat nicio zi liberă, pentru că era o cerere tipizata si nu exista spatiu pt asa ceva. Cererea a fost respinsă pe motiv ca zilele mele libere de la privat primează în fața banilor pe care i-ar putea da ei de la Stat. Pe ce alineat sau articol din lege s-au bazat ei cand au dat răspunsul acesta? Ne putem incadra pentru a lua bani? Suntem mulți angajați in aceasta situație, sute de persoane. Putem da Spitalul in judecată cu toții pentru ca nu au respectat legea?
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
Filip Adiel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Filip Adiel , utilizator 18:50, 13 Noiembrie 2020
Angajații sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională, angajații din penitenciare și personalul din unitățile sanitare publice nu beneficiază de zilele libere ... art.4alin.1 OUG 147/2020
Si deci, concret, nu are soția mea dreptul sa primească acea indemnizație pt. scoala online? Va mulțumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clinicile medicale private sunt sau nu unități sanitare publice? bozzont bozzont Clinicile medicale private sunt sau nu unități sanitare publice? Conforma art. 4 alin 1 din OUG 147/27.08.2020: Angajații sistemului național de ... (vezi toată discuția)
Zile libere parinti covid Katyka Katyka Este din nou cu acordul angajatorului acordarea zilelor libere pt.parinti, in comert ?In primavara am cerut zile libere si am fost refuzata,pe motiv ca in ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)