avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara . Fratele meu este divorțat de fosta sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara . Fratele meu este divorțat de fosta sa soție , ...

Buna seara . Fratele meu este divorțat de fosta sa soție , în urma căsătoriei a rezultat un copil . La divorț , soția a spus că copilul nu poate sta la fratele meu , fiind tatăl nostru bolnav cu Avc și mama cu diabet . Dar în cele din urmă , copilul statea la noi . Acum la înscris la cămin , vineri când iese băiatul de la cămin , îl aduce la noi de vineri până luni , tatăl fiind plecat la munca câteodată in weekend . Întrebarea mea este daca tatăl fiind plecat în interes de serviciu și părinții fiind bolnavi , este normal să îl aducă de vineri până luni ? Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:09, 30 Octombrie 2020
il aduce ca cineva il primeste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului minorului victorradu victorradu Am divortat la notar foarte elegant, la propunerea fostei sotii (care credeam ca e depresiva, refuza comunicarea cu mine saptamani in sir, mergea la 200 km la ... (vezi toată discuția)
Tatăl copilului meu a avut un avc în urma căruia a rămas cu sechele și va avea tutore/curator. i s-ar putea vinde apartamentul în această situație, nu se investighează dacă are copii? SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Tatal copilului meu, de care sunt divortata in prezent, a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas paralizat pe partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu o situatie mai deosebita. suntem 4 ... Stefi.iuh Stefi.iuh Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie mai deosebita. Suntem 4 frati. Mama noastra a decedat in urma cu 7 ani. Tata , are 76 de ani ,sufera de diabet , ... (vezi toată discuția)