avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , am lucrat in Franța având contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , am lucrat in Franța având contract indeterminat ...

Buna ziua , am lucrat in Franța având contract indeterminat de pe data de 09 /09/2019 pana pe data de 23 /10/2020 am avut salar brut 1700 iar net 1500 la luna , va rog frumos sa îmi Spune-ți și mie cum pot recupera taxele care le-am plătit ? Va mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxelor platite catre statul francez Ozgean Ismail Ozgean Ismail Buna ziua. Am muncit o perioada de 3 ani pe vasele de croaziera pe Sena cu contract francez (contract pe perioada determinata 9 luni). Lunar se opreau circa ... (vezi toată discuția)
Salariu din contract papillon papillon Buna ziua! Se aplica sanctiuni pt angajatorii care trec in contract un salariu brut mai mic decat cel ce ar fi corespus salariului net negociat si platit ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează indemnizația ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un sfat. Un angajat are 3 zile de concediu neefectuate din 2019 si 5 zile din 2020. Restul ... (vezi toată discuția)