avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... un consilier local poate să depună jurământul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

un consilier local poate să depună jurământul online ? Un ...

un consilier local poate să depună jurământul online ?

Un consilier local se află în străinătate cu soția care este internată într-un spital din Italia și nu poate veni în România ca să depună jurământul.

Intrebare:
- consilierul local poate să depună jurământul online ?
Cum se procedeaza ?

Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva sfaturi !
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2020
oanaportar, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 13:37, 4 Noiembrie 2020
Consilierul local declarat ales care nu a putut depune jurământul, ca urmare a absenței pentru motive temeinice, poate depune jurământul în cadrul primei ședințe a consiliului local. Sunt considerate motive temeinice spitalizarea sau imobilizarea la pat, dovedită prin certificat medical, ori situații precum deplasarea în străinătate în interes de serviciu, evenimente de forță majoră, cum ar fi inundații sau alte catastrofe care au împiedicat deplasarea, deces în familie ori alte situații similare.
Îmi puteți spune cum se poate depune jurământul online ?
Procedura ar trebui sa fie reglementata la nivel de Consiliu Local ...
Nu este nici o procedură în acest sens.

Este ceva nou....., din cauză că a apărut COVID-19
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
oanaportar, utilizator
Vă mulțumim din tot sufletul pentru răspuns !
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
oanaportar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Marian09 Marian09 Pe data de 26.08.2009 ora 21.30 m am hotarat sa traversez strada Stefan cel Mare spre capatul sguarului de tramvai, soseaua era libera. Pe linia de tramvai ... (vezi toată discuția)
Dosar divorț depus in 2018 cu prima prezentare in 2020? Nicoleta1987-2019 Nicoleta1987-2019 Buna seara, Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020. Ce este de ... (vezi toată discuția)