avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am fost confirmata pe 7 octombrie dupa 14 zile am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am fost confirmata pe 7 octombrie dupa 14 zile am facut testul ...

Am fost confirmata pe 7 octombrie dupa 14 zile am facut testul la privat a iesit negativ. Problema e ca nu pot lua legatura cu dsp sub nici o forma pentru acte si daca nu le am nu pot sa iau medical. A trecut aproape 1 luna nu m-a cautat nimeni si eu nu stiu ce am de facut sa intru in posesia actelor
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:47, 2 Noiembrie 2020
Ce acte va trebuie ? Daca ati fost initial inregistrata la DSP, luati legatura cu medicul de familie, pentru concediul medical.

latka a scris:

Ce acte va trebuie ? Daca ati fost initial inregistrata la DSP, luati legatura cu medicul de familie, pentru concediul medical.

Pentru concediu medical trebuie sa ma duc la medicul de fam cu actele de la dsp altfel nu pot sa il obtin
Nu e adevarat, medicul de familie ia legătura direct cu DSP, nu trebuie sa va duceți cu nici un act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am facut testul rapid de vaccinare sarscov2 si am iesit ... Martho Martho Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si am iesit pozitiv. La locul de munca asa nu pot merge, angajatorul are dreptul sa ma plateasca inrtr un ... (vezi toată discuția)
Am covid si am intrat in carantina Alyn91 Alyn91 Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am o cunostinta in varsta de 61 de ani testata pozitiv ... Mintulescu Monica Mintulescu Monica Buna ziua .Am o cunostinta in varsta de 61 de ani testata pozitiv Cov.19.A urmat procedura normala -izolare 14 zile cu concediul medicsl aferent .Dupa aceasta ... (vezi toată discuția)