avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoana fizica cu acces la aplicatii de Investitie. ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoana fizica cu acces la aplicatii de Investitie. Cum se impoziteaza?

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea nelamurire:
In cazul in care doresc sa investesc in Actiuni prin intermediul unor platforme (eToro/Revolut/etc), profitul obtinut in acest fel trebuie declarat la ANAF si sub ce forma din moment ce eu sunt persoana fizica (fara studii sau acreditari in domeniu, doar cu acces la aplicatii)?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
Cristina Florina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Florina , utilizator 13:23, 3 Noiembrie 2020
Veți folosi informațiile din extrasul de cont primit de la ei pentru a completa în declarația unica pentru finante ca persoana fizica.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o cerere de la revolut in baza directivelor de spalare ... vasilei991 vasilei991 Am primit o cerere de la Revolut in baza directivelor de spalare a banilor sa le furnizez dovada incasarii in contul meu de la Etoro (o companie de ... (vezi toată discuția)
Impozite etfmatic și etoro SebyFloyd SebyFloyd Bună ziua, Am două întrebări în legătură cu taxarea veniturilor obținute prin robo-advisors (ETFmatic) și eToro. 1. Acum mai mult timp am ... (vezi toată discuția)
Daca folosesc etoro ce taxe trebuie sa platesc? zionnetwork zionnetwork Vreau sa ma apuc de investitii folosind site-ul eToro. Si il voi folosi full time. Insa, nu stiu din punct de vedere legislativ, ce trebuie sa fac, daca ... (vezi toată discuția)