avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Am si eu o intrebare si daca este cineva ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Am si eu o intrebare si daca este cineva care ma ...

Buna ziua,

Am si eu o intrebare si daca este cinveva care ma poate lamurii.
Un prieten a cumparat de curand un numar de parcele la marginea unei localitati unde exista un Plan Urbanistic Zonal din 2006, care este in vigoare in momentul de fata.
Problema este ca atunci cand a fost PUZ-ul intocmit s-au strecurat multe greseli materiale(cred) legate de functiunea parcelelor, amplasarea constructiilor si regimul de inaltime. Mai pe scurt partile desenate difera total de partile scrise. Intr-unele exista un fel de regim de inaltime, functiune si amplasare pe parcela in celelalte altul...
Primaria imi spune ca nu poate emite Certificate de Urbanism si Autorizatii de construire pentru ca nu stiu cum sa incadreze parcelele. Intrebarea mea este urmatoarea:cine trebuie sa faca demersurile pentru modificarea/corelarea PUZ-ului...primaria respectiva sau autorul initial al PUZ-ului din 2006 ?

Alte discuții în legătură

Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Abuzuri din partea autoritatilor din cadrul seviciului urbanism danantohi danantohi salutare este normal sa se faca un puz,fara acordul vecinilor? daca sa facut-este normal sa se obtina o autorizatie de constr pt un imobil de 4 nivele ... (vezi toată discuția)