avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ministerul educatiei ne pune sa semnam o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ministerul educatiei ne pune sa semnam o declaratie ...

Buna ziua,
Ministerul educatiei ne pune sa semnam o declaratie pe proprie raspundere in care scrie "mă oblig să iau toate măsurile pentru a preveni înregistrarea activităţilor didactice sau multiplicarea înregistrărilor acestora, în absenţa acordului cadrului didactic care conduce/realizează activitatea respectivă".
Tin sa mentionez ca lucrez in domeniul IT si aceasta formulare mi se pare ca ma obliga sa investesc in sisteme de securitate pentru a nu putea fi inregistrate de terte persoane gen hackeri.
Eu am modificat acel paragraf cu urmatorul: "Întrucât sistemele informatice folosite acasă au cea mai slabă securizare (antiviruși gratuiți, routere nesecurizate, lipsa softurilor de securitate în care companiile investesc mii de euro) nu mă fac responsabilă pentru înregistrarea activităților didactice sau multiplicarea înregistrărilor acestora în cazul în care sistemul informatic este compromis din afara rețelei de persoane rău intenționate (hackeri) sau viruși. "
Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect sau sunt eu paranoica?
Diriginta spune ca nu poate trimite la minister declaratia facuta de mine ci doar sa spuna ca am refuzat sa semnez. Credeti ca este corect? Chiar nu avem niciun drept la opinie in fata ministerului educatiei?

Alte discuții în legătură

Obligatii fara drepturi la scoala taobao taobao Salutari ! Astazi copilul a primit la scoala urmatoarea declaratie : in conformitate cu dispozitiile din : - legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire monitorizare calculator Marcel_ Marcel_ Buna ziua ! Am o nelmaurire legata de monitorizarea unui calculator. Sunt un administrator de retea la o firma si am o colega la a carui calculator am tot ... (vezi toată discuția)
Fisa post mikimib mikimib Buna, sunt noua pe form si caut in disperare fisa postului pentru - tehnician sisteme de securitate sau - Tehnician pentru sisteme de detectie, ... (vezi toată discuția)