avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen comunicare solutie - prin posta electronica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen comunicare solutie - prin posta electronica

Buna ziua,

Am primit de la parchet o instiintare de inmanare a unei decizii. Avand in vedere faptul ca acestia nu lucreaza cu publicul ( din cauza pandemiei ), am solicitat ca informatiile sa imi fie transmise pe e-mail. Am trimis in acest sens o cerere, impreuna cu o copie dupa buletin si dupa instiintare.
Care este termenul de rezolvare a acestei cereri ? In cat timp as primi raspuns ?

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
Danyella_tm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stoean Lavinia-Cătălina , Avocat 13:03, 5 Noiembrie 2020
Nu există un termen prevăzut de lege în care parchetul să răspundă solicitării dvs. Ei v-au transmis-o (decizia - sau, mai bine zis, soluția de clasare, probabil), prin poștă, dar, pentru că poștașul nu v-a găsit la adresa, a lăsat înștiințarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de contestatie decizie parchet Sever Simion Sever Simion Am fost plecat de la locuinta mea timp de o luna si ceva si cand am venit am gasit in cutia postala un plic cu o decizie de parchet prin care mi se pun la ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la parchet .. Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Acum o săptămână am fost la Parchet pentru audierea în calitate de inculpat în baza unei infracțiuni de conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)
Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)