avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 61/1991
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 61/1991

M-am mutat de aproximativ 2 luni intr-un apartament al verisoarei mele.De cand m-am mutat vecinul de deasupra(cand este acasa) face tot felulde zgomote ciudate prin casa:tranteste diverse obiecte dure pe gresie,taraste obiecte de mobilier pe gresie etc.Au si doi copii care completeaza meniul.Am sunat la Politie de 6 ori in decurs de o luna si jumatate si cei care au venit sa constate au spus ca nu-i pot da amenda.Am facut sesizare la Politie,am fost chemat sa dau o declaratie,dupa care la cateva zile am fost chemat din nou pt a discuta si cu vecinul venit sa faca si el o reclamatie.Din discutiile purtate impreuna cu agentul de Proximamitate am dedus ca nu e dispus sa aplice Legea si am fost indrumat sa-l dau in judecata.Zgomotele au continuat,m-am inarmat cu calm si m-am dus la usa vecinului cerandu-i sa inceteze la care el m-a in jurat si mi-a trantit usa.Ce trebuie sa fac?De ce nu se aplica prvederile Legii61/1991?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 00:25, 28 Decembrie 2009
se pare ca singura solutie este sa-l chemati in judecata.Intr-adevar, astfel de situatii sunt foarte delicate si foarte greu de rezolvat.Bine inteles, este vorba de neglijenta, de egoism (se gandesc numai la ei si nu le pasa de altii) dar in final este vorba de lipsa de bun simt.Da, poate e exagerat spus, dar cred ca in final despre asta e vorba.
"traim in Romania si asta ne mananca toti nervii..." #-o
Din pacate nu veti face mare lucru in justitie, aveti nevoie de dovezi. Nivelul de zgomot e reglementat de anumite normative, poate fi masurat de Garda de Mediu. Probabil nu au covoare si parchet melaminat fara dala flotanta (cati isi pun asa ceva ? ).
~ Conținut șters la cerere ~
de cind vizitele la politie sint dovezi in fata instantei ?
daca un nebun face zilnic cite o vizita la organ (care nu-si face defel treaba pentru care este platit din banii nostri), inseamna ca instanta va lua drept proba acest criteriu :))
va inselati amarnic, domnule consilier juridic ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in miez de noapte CristianaMgr CristianaMgr Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care nu gasesc niste cai de comunicare decente cu vecinul de deasupra. Conflictul este mai vechi, cu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)