avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, In cazul unui angajat care a beneficiat de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, In cazul unui angajat care a beneficiat de " zile ...

Buna ziua,
In cazul unui angajat care a beneficiat de " zile libere acordate pt. parinti cf. legii 19/2020 " - acesta beneficiaza de zile de concediu de odihna pentru perioada aferenta zilelor luate cf legii sus-mentionate ?
Cu stima,
Aurel Pavel
Aurel.Pavel@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 6 Noiembrie 2020
Da, intrucat nu exista text de lege care sa mentioneze ca acordarea acelor zileafecteaza durata CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 influenteaza numarul zilelor de concediu de odihna aferente anului 2020? adina.hasegan adina.hasegan Buna ziua, Va rog sa mi comunicati un text de lege unde este prevazut faptul ca pe perioada in care parintele a beneficiat de concediu potrivit Legii 19/2020, ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 carmenseby carmenseby Daca sotul meu este angajat in Germania, iar eu sunt angajata la.o institutie publica, pot beneficia de zile libere cf Legii 19/2020? (vezi toată discuția)
Buna ziua AndreeaMirabela AndreeaMirabela Imi.pot lua concediu de odihna (20 zile) acum in aceasta perioada si in cazul in care gradinitele nu incep pe data de 23 aprilie imi pot baga atunci dosarul la ... (vezi toată discuția)