avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, la o societate administratorul si cenzorii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, la o societate administratorul si cenzorii au contract ...

Buna seara,
la o societate administratorul si cenzorii au contract de mandat,inregistrat la Registru Comertului.Mai trebuie platit CAM-ul?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 9 Noiembrie 2020
Daca este vorba despre societate comerciala,obligatiile aferente contractelor de mandat presedinte si cenzor sunt diferite fata d eobligatiile cenzor ,presedinte asociatii de proprietari
Pentru societati comerciale cenzor ,presedinte raportul juridic se inregistreaza la registrul comertului ,
Pentru cenzor presedinte care presteaza activitati in cadrul si in beneficiul asociatiilor de proprietai dupa cum ati inteles sa alegeti sectiune de postare topic-nu exista obligativitate inregistrareraport juridic la registrul comertului


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de mandat/munca asociatii de proprietari Rusty Rusty Care este diferenta intre contractele de mandat (pentru presedintele si/sau cenzorul asociatiei de proprietari) si contractele de munca (pentru administratorul ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat presedinte asociatie / cenzor viorelh viorelh 1. Unde pot gasi un model de contract de mandat pentru presedinte asociatie de proprietari? 2. Pentru un cenzor - extern - din afara asociatiei se face tot un ... (vezi toată discuția)