avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,ce înseamnă ca un bloc are CF,sau in alta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,ce înseamnă ca un bloc are CF,sau in alta idee,ce ...

Buna seara,ce înseamnă ca un bloc are CF,sau in alta idee,ce înseamnă acest CF?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:18, 10 Noiembrie 2020
Este vorba despre carte funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna " blocarea cartii funciare"? cezarad cezarad Doresc sa cumpar o bucata de teren de la o persoana. Aceasta mi-a spus in urma unor discutii ca este nevoie sa [b]BLOCHEZE CARTEA FUNCIARA[/b], inainte sa ... (vezi toată discuția)
Care sunt consecintele, instrainarii in mod nelegal, a dreptului ... valentingheorghe valentingheorghe Care sunt consecintele, instrainarii in mod nelegal, a dreptului de proprietate asupra unui imobil ( teren ), motivat de faptul ca acest drept de ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpara cota parte a unui imobil daca exista proces pe rol la acel imobil desi inainte era ok? buna seara! eu am un apartament luat 50-50% cu fostul meu prieten. ... Unis22 Unis22 Buna seara! Eu am un apartament luat 50-50% cu fostul meu prieten. Amandoi suntem proprietari cu parti egale si amandoi aparem asa in CF! Eu as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)