avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Dacă lucrez in domeniul horeca și am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Dacă lucrez in domeniul horeca și am intrat in ...

Buna seara! Dacă lucrez in domeniul horeca și am intrat in somaj tehnic, pot face livrari prin glovo sau food panda fără să pierd șomajul? Dacă da, am o limita de venit sau de timp? Dacă nu, mă pot angaja part time în altă parte? PS: Mentionez ca de astăzi șomajul este decontat integral de către stat, până acum plătea și firma jumătate din cei 75%
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
NumeRandom, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua,in acest moment sunt in somaj tehnic dar as vrea sa ... ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,in acest moment sunt in somaj tehnic dar as vrea sa ma angajez insa fara sa pierd somajul?se poate?multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Somaj tehnic când exista mai multe cim-uri active Dumitru_B Dumitru_B Bună seara! Am o situație pentru care va rog sa aveți amabilitatea de a ma clarifica: poate beneficia de șomaj tehnic un angajat care momentan are 3 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic construcții gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii, cu salariu minim brut de 3000 lei. In luna aprilie, toata firma a fost in somaj tehnic iar astazi ni s-au virat ... (vezi toată discuția)