avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa examen auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa examen auto

Bună. Am plătit taxa pentru examen auto la poștă și când m-am prezentat la examen au spus că nu este bună chitanța că banii s-au virat in contul vechi că între timp au schimbat contul. A trebuit să plătesc o altă taxă în contul nou.Cum recuperez banii plătiți în contul vechi?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2020
elisabeta&1, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Buna, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie? am o poprire ... Ana.R Ana.R Buna,ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie? Am o poprire pe cont de 20 000 lei ,am platit diferite sume, iar acum imi arata in cont ca mai am de plata ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa pasaport sophia2016 sophia2016 buna ziua azi am platit prin transfer bancar de la ING taxa pentru pasaportul ficei mele minore dar nu am scris la detalii plata si numele cu cnp si nu imi ... (vezi toată discuția)