avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Legat de oug 147/2020 ma aflu in situatia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Legat de oug 147/2020 ma aflu in situatia in care ...

Buna ziua!
Legat de oug 147/2020 ma aflu in situatia in care eu sunt angajata cu norma intreaga insa sotul este administratorul unei firme, iar singura sursa de venit a lui este in forma de dividente. In acest caz, dividentele pot fi considerate venituri asimilate salariilor, si eu pot beneficia de concediu pentru supraveghere copil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 13 Noiembrie 2020
Dividentele nu sunt considerate venituri asimilate salariilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, referitor la legea 19 / 2020 si oug 147 / 2020 in ... Ana@ Ana@ Buna ziua, Referitor la legea 19 / 2020 si OUG 147 / 2020 in legatura cu acordarea zilelor libere. Imi suneti va rog daca dividentele sunt considerate ... (vezi toată discuția)
Se poate lua indemnizatie crestere copil daca salariata are cim ... PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Se poate lua indemnizatie crestere copil daca salariata are CIM cu norma partiala de 1 zi/luna, in ultimii 3 ani? Precizez ca i s-a rezufat dosarul deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mary79 mary79 Bun gasit! Eu sunt insarcinata in 6 luni, iar in septembrie voi deveni mamica. In momentul in care am ramas insarcinata nu mai lucram de 6 luni. Este clar ca ... (vezi toată discuția)