avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire in interiorul imobilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire in interiorul imobilului

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema legata de cadastrul sistematic.

La data la care Prestatorul lucrarii de cadastru sistematic a efectuat masuratorile, terenul meu era neimprejmuit.

Intre timp eu mi-am trasat terenul pe coordonatele de la primarie si am facut o imprejmuire usoara (gard din tevi si plasa fara fundatie) respectand prevederile legate de aliniament fata de axul dumului. Deci imprejmuirea nu este pe hotar ci in interiorul imobilului.

Recent am primit datele informative despre imobilul meu de la cadastrul sistematic si primesc o suprafata ceva mai mica. Am contactat Prestatorul si acesta mi-a spus sa fac o cerere de rectificare iar ei vor veni sa remasoare. Insa de data asta vor masura suprafata imprejmuita (mult mai mica pentru ca imprejmuirea nu este pe hotar).

Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Gard la strada cspopescu cspopescu Buna dimineata, Am achizitionat un teren intravilan situat intre 2 case (proprietati). Acesta nu are gard in fata la strada si nici in spate. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Rezolvare conflict cu primaria cristi_v cristi_v Buna ziua, Am achizitionat in 2009 un teren intravilan in judetul Ilfov, cu cadastru, neimprejmuit, in urma trasarii punctelor de vecinatate cu firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, în regulamentul din 7 ianuarie 2020 privind realizarea, ... Corneldaniel Corneldaniel Buna ziua, în regulamentul din 7 ianuarie 2020 privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a ... (vezi toată discuția)