avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, am cumparat un vehicul din alt judet. Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, am cumparat un vehicul din alt judet. Am contract de vanzare ...

Salut, am cumparat un vehicul din alt judet. Am contract de vanzare cumparare, 3 exemplare, stampilate de fiscul vanzatorului. Nu inteleg exact la ce se refera "fisa de inmatriculare" necesara pentru a declara masina la primarie. Trebuia sa o obtin tot de la vechiul proprietar, sau o pot completa eu? Si mai observ ca acea fisa trebuie sa fie stampilata de fisc, stampila trebuie sa fie de la fiscul meu sau al vechiului peopeietar? Se pune pe loc stampila? Multumesc.

Si o a 2-a intrebare legata de prima, pe post de "certificat fiscal" este acea stampila pusa pe contractul de vanzare cumparare, sau imi trebuia o hartie separata?
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
Catalin9871, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 23:00, 15 Noiembrie 2020
Acel act in 3 exemplare trebuie stampilat la primăria din localitatea dvs. pentru a va lua în evidență fiscala. După aceea un exemplar vă rămâne dvs., unul la primărie și unul va fi în dosarul pe care-l veți duce la IPJ pentru înmatriculare.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
latka, utilizator
Multumesc pentru raspuns.
Iar referitor la acea fisa de inscriere stiti ceva? Nu mai este nevoie de ea la primarie?

latka a scris:

Acel act in 3 exemplare trebuie stampilat la primăria din localitatea dvs. pentru a va lua în evidență fiscala. După aceea un exemplar vă rămâne dvs., unul la primărie și unul va fi în dosarul pe care-l veți duce la IPJ pentru înmatriculare.

Nu, din august s-a schimbat procedura.
Intr-adevar citisem ca s-a scos acea fisa la inmatricularea auto, dar s-a scos si la declararea la primarie? Intreb pentru ca pe siteul primariei nu este eliminata, inca este mentionata fisa de inmatriculare pentru luare in evidenta la primarie la actele necesare.

latka a scris:

Nu, din august s-a schimbat procedura.

V-am raspuns ca unul ce a parcurs deja procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am cumparat o masina recent si m-am hotarat sa o vand la cateva zile cum procedez? silviu_ciovi silviu_ciovi Am cumparat o masina inscrisa in bucuresti...am facut actul de vanzare-cumparare cu propietaru + fisa de inmatriculare si cu ele sa dus la administratia de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism mary199812 mary199812 Buna seara, Am si eu o problema, am cumparat un autoturism, contract de vanzare-cumparare reprezentatul de la acte auto a spus ca nu mai e necesara fisa de ... (vezi toată discuția)