avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calomnie defaimare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calomnie defaimare

buna ziua as avea nevoie de o indrumare din partea dumneavoastra.Problema ar fii urmatoare in apropierea casei mele exista o fiinta care tot imi aduce diferite acuze ,barfe calomini lucrurile intaplanduse de cativa ani.Eu personal am ignorato o lunga perioada de timp stiind ca acest gen de persoane nu se vindeca nici o data iar acuzatile erau fara un fundament .Mai nou stimbaila finta ia auds aceste elucubrati la cunostinta si concubinului meu ca consum droguri,ca ma prostituez,ca plec noaptea de acasa beau si ma drogez o lista foarte lunga .Dupa o lunga discutie cu concubinul am zis ca am sa merg sa fac un test poligraf si un examen toxicologic pentru a se vedea clar daca eu am consumat ori ce fel de substante.Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu perosna ca ma adus la exasprare eu nici macar nu ii cunosc numele complec si ia ma hartuieste ma calomniaza ma defaimeaza deci pur si simplu nu mai stiu ce pot face .Va rog sa ma ajutati cu un sfat o indrumare sunt mama a doua fete si nu e noraml ce se intampla pot so dau in judecata pentru calomine si deifaimare si cer sa aduca probe solide pentru toate acuzatile pe care mi le aduce va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alexandrasonya , utilizator 17:34, 15 Noiembrie 2020
In primul rand ,nu aveti ce cauta sa dovediti ca persoana minte, 2, daca in urma discuției cu concubinul ,ati ajuns sa hotarati ca aveti de dovedit ceva, nu sunteti in relatia potrivita, deci ar fi bine sa va debarasati de concubin, iar 3 ,daca vreti, dati persoana in judecata si cereti-i daune morale pt calomnie.
Puteti la fel de bine sa o ingnorati si pe mai departe.
multumesc mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acțiune pentru exercitarea autorității părintești exclusive. cât contează consumul de droguri la luarea deciziei de către instanță? Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de obtinerea exercitatii autoritatii parintesti exclusive. Precizez ca am citit tot ce am gasit pe site legat ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt, testul poligraf alicecarmen alicecarmen am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)