avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... la o asociatie de proprietari am contract cu o firma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

la o asociatie de proprietari am contract cu o firma de curatenie ...

la o asociatie de proprietari am contract cu o firma de curatenie .
omul de servici are covid 19 si nu mai poate asigura serviciul de curatenie
pe timp de 14 zile . intrebare; pe aceasta perioada trebuie achitata factura integral sau doar pe zilele efectiv lucrate
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:21, 16 Noiembrie 2020
Este obligatia firmei sa trimita alt om. Sau va intelegeti cu ei...daca nu au trimis pe nimeni, platiti mai putin. Nu asociatia ii plateste medicalul...
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
vali m, utilizator
Contractul de prestari servicii este asigurat de catre persoana juridica care are obligatia sa asigure fluenta serviciului
Inclusiv in perioada de CO angajat,firma de curatenie asigura inlocuitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari, ,,concediu administrator''??? BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. Domnul administrator de asociatie, are un salariu, care a fost votat........ aprobat..... si toate cele. Bun, AM INTELES, ......munceste, ... (vezi toată discuția)
Refuz la plata furnizor Lumiklm Lumiklm Suntem Asociatie de Proprietari si platim conform unui contract de revizie tehnica serviciile unei firme pentru intretinere lifturi (lifturi noi). De 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca asociatii proprietari Mitzi87 Mitzi87 Buna ziua, Mai nou cei de la ITM au trimis administratorilor care se ocupa de asociatia de proprietari instiintare conform careia ar trebui sa inregistreze ... (vezi toată discuția)