avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua am un cont deschis in franta unde am facut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua am un cont deschis in franta unde am facut un credit ...

buna ziua am un cont deschis in franta unde am facut un credit si am vrut sa tranfer banii incontul meu din romania si banca din franta imi cere o taxa de asigurare ca sa pot tranfera banii. Va rog sa-mi spuneti daca este corect. Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:59, 21 Decembrie 2020
Nu stim daca este corect sau nu, fara sa citim contractul si regulile bancii din France.
Asa de la distanta, o logica pare ca exista pentru solicitarea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extragere bani din cont automat, fara aprobarea clientului Indu Indu Am primit un SMS de la Banca cum ca: \"plata ratei va fi efectuata automat si gratuit din toate conturile curente daca in contul atasat creditului nu sunt sume ... (vezi toată discuția)
Contract de secondment vladutvladut vladutvladut Buna seara. As avea si eu o nelamurire. Am fost trimis pe o perioada de un an la firma partenera din Franta, pentru un curs de formare profesionala. In ... (vezi toată discuția)
Expirare card credit alandala1 alandala1 Buna ziua, Cat este de legala urmatoarea situatie: Am obtinut un card de credit cu o valabilitate de 2 ani an cu plata lunara a ratelor care s-a facut. ... (vezi toată discuția)