avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt angazata la stat in domeniul medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt angazata la stat in domeniul medical sotul lucreaz ...

Buna ziua! Sunt angazata la stat in domeniul medical sotul lucreaz in domeniu farmaceutic la privat _ nu a beneficiat de zile libere ptr supraveghere copiii , eu am.ddeptul.sa primesc aceasta majorare de 75% ... ptr ca in art 4 al 2 pc b scrie in cazul.in care ambii parinti lucreaza in liniaI doar unul beneficiaza de marire nu vad stipulat ce se intamola daca celelat parinte e in sistem.privat...Multuemsc frumos ptr explicatii . o zi faina

Alte discuții în legătură

oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020: ce se întâmplă când mama e acasă pentru îngrijire copil, iar soțul intră, ulterior, în șomaj tehnic? Burtea mariana Burtea mariana Este legal ca intr.o familie mama sa ramana acasa pt supraveghere copil 75%pt inchiderea scolilor,ca mai apoi sotului sa i se închida fabrica si sa fie dat in ... (vezi toată discuția)
Referitor la oug 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar ... tincuirina tincuirina Referitor la OUG 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar si sotul realizeaza venituri impozabile sin activitati independente, pot beneficia de o majorare ... (vezi toată discuția)