avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie pentru cresterea copiilor in cazul mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie pentru cresterea copiilor in cazul mai multor surse de venit

Buna ziua,

Sunt o tanara insarcinata la primul copil si as vrea sa aflu mai multe detali referitoare la cotizatia pentru cresterea copilului.
Am doua locuri de muca unul cu carte de muca ptr 8 ore/ zi
si cel de al 2-lea cu contract de colaborare pe perioada nedeterminata tot de 8 ore/zi.
Intrebarea mea este urmatoarea: pot solicita prima pentru nastere din ambele locuri de munca?
si se acumuleaza venitul din ambele locuri ? cel brut sau net?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicolecaracuda , utilizator 11:01, 5 Ianuarie 2010
Buna ziua,
Mai o nedumerire: la primul loc de muca cel cu carte de munca eu nu primesc bonuri de masa, insa firma unde eu am contract de colaborare acorda angajatilor bonuri de masa.Insa mie nu imi sunt acordate aceste bonuri din simplu motiv ca mai am un serviciu.Este normal sa se intample asa?
Astept raspounsul dumnoavoastra.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate doua joburi catalinapopescu catalinapopescu Bună ziua! Am văzut o discuţie asemănătoare pe forum dar tot nu sunt lămurită cu posibilitatea de a primi indemnizaţie de la ambele locuri de muncă ... (vezi toată discuția)
Durata ccc, persoana cu 2 locuri de munca cristinaflp cristinaflp Buna ziua, Am 2 locuri de munca, unul cu 8 ore, perioada nedeterminata si celalalt cu 7 ore, perioada determinata. In prezent sunt insarcinata si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de maternitate si concediu prenatal sorinavrabie sorinavrabie Sunt angajata in ianuarie si februarie 2016, salariu brut 2800 lei. In luna martie s-au facut 1400 lei salariu brut. Din 16 martie am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)