avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc sa fac drept sa ma fac avocat. Intrebarea mea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc sa fac drept sa ma fac avocat. Intrebarea mea este daca ...

Doresc sa fac drept sa ma fac avocat. Intrebarea mea este daca ai o ruda la care lucreaza la DIICOT. Mai poti sa aperi cauze legate de natura penala crima organizata etc. Persoana in cauza din cate am inteles se coupa mai mult pe partea economica. Cazurile care nu il au pe aceasta persoana in frunte le pot reprezenta eu? Sau si daca nu este procurorul in frunte ci doar unul din persoanele care sa ocupat de caz, atunci in acest caz pot sa reprezint pe acuzat.?
Cel mai recent răspuns: andy_p , utilizator 16:06, 18 Noiembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai e mult pana departe,,facultate,licenta,admitere barou etc.Pana termini favultatea iese la pensie ruda si va trebui sa iti cauti singur clienti.
Nu iese ca suntem aproape de acceasi varsta. El la Diicot si nevasta ii pe civil la tribunalul comercial cred. Asa ca intrebarea inca ramane in picioare. Pot sa apar cauze comerciale firme chestiunui legate de Crima Organizata omoruri, talharii etc. cele care nu au rudele ca si prim anchetatori si sa pot apara oameni care au cazuri in care ei sunt pe pilonul 2 si nu anchetatorii principali
Va multumesc frumos
Interdictiile vizeaza instantele in intregimea lor. Vedeti pentru aceasta art. 39 si urmatoarele din statutul avocatului.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

Liliana Gradinaru a scris:

Interdictiile vizeaza instantele in intregimea lor. Vedeti pentru aceasta art. 39 si urmatoarele din statutul avocatului.

N-ati inteles. Eu nu sunt un fost magistrat. Vreau sa devin avocat. Am rude in structurile DIICOT de gradul 2 si la tribunalul comercial sot si sotie. La ce instante pot servi ca si avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majoritatea cazurilor de natura penala tin si de crima organizata? ... bm2 bm2 Majoritatea cazurilor de natura penala tin si de crima organizata? Intreb pt ca as dori sa am o profesie juridica executor sau avocat. Dar am rude in sistem si ... (vezi toată discuția)
Plangere inadmisibila mirela_43 mirela_43 Buna ziua ,va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ,unde sa mai apelez ca plangerea depusa la DIICOT ,sa se puna in miscare. Am depus plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Crime neindentificate bucksbunny bucksbunny Cunoaste cineva,estimari despre numarul crimelor ramase neindeitificate. Aici nu ma refer la persoane disparute (cum e Elodia) sau la autori ramasi ... (vezi toată discuția)