avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am depus la primarie un dosar pentru scoaterea din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am depus la primarie un dosar pentru scoaterea din evidenta a ...

Am depus la primarie un dosar pentru scoaterea din evidenta a unei Dacii care a fost data la remat. Toate actele sunt in regula, dar primaria refuza sa imi scoata din evidenta Dacia pentru ca am o amenda neachitata, pe care nu am posibilitatea sa o achit integral momentan. Practic, ei cer ca eu sa platesc impozit in continuare pentru un bun casat. E legal?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:49, 18 Noiembrie 2020
Cereti in scris temeiul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui autoturism din evidenta fiscala ContSters217095 ContSters217095 Buna ziua, Detin de ceva timp un autoturism inmatriculat avariat pentru care am impozite restante de platit. (numai pe 2011 as avea de platit 2000+ ... (vezi toată discuția)
Autoturism ce va fi depus la remat tiberiu60 tiberiu60 Autoturism ce se intentioneaza a fi depus la REMAT (deocamdata nu sunt fonduri) in vederea programului RABLA. Daca acest lucru nu este posibil pana la finele ... (vezi toată discuția)
Am făcut actele de vânzare pentru o mașină, am depus la impozite și taxe contractul dar apoi cumpărătorul n-a mai vrut s-o plătească. cum pot intra iar în posesia mașinii? vzkzvzkz vzkzvzkz Am vândut o Dacia Solenza unui cetățean din jud. Ilfov,am făcut actele de vânzare cumpărare,el neavând banii mi-a spus că ne vedem a doua zi să ... (vezi toată discuția)