Patisia 
	    	Utilizator

Patisia 
	    	Utilizator	    

Inteleg ca aveti un alt copil, dar si celalalt trebuie intretinut de ambii parinti. Nu inteleg ce inseamna „eu avand o in intretinere pana la 10 ani jumate nu am dorit să o opresc fiind de buna credinta”, inseamna ca ati incasat pensie sau ca ati platit pensie?
Nu este relevant ca aveti sau nu venituri, legea romana spune ca plateste pensie acela care are venituri sau ar putea sa le obtina. Din munca, salariu etc. Va puteti lua un job. negociati cu tatal copilului.
~ final discuție ~
 Lavynia7	                   

Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)
	                    Lavynia7	                   

Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)

Patisia	                   

Bună seara! Am o întrebare vă rog mult!
Am o fetiță de 14 ani care lucueste cu tatăl ei in Spania eu fiind divorțată de tatăl ei ,am convenit în ... (vezi toată discuția)
	                    Patisia	                   

Bună seara! Am o întrebare vă rog mult!
Am o fetiță de 14 ani care lucueste cu tatăl ei in Spania eu fiind divorțată de tatăl ei ,am convenit în ... (vezi toată discuția)

kaa 1	                   

as  vrea ca tatal copilului sa nu mai plateasca el personal, din buzunar, pensie pentru copil, ci alocatia de intretinere sa fie platita de la locul de munca, ... (vezi toată discuția)
	                    kaa 1	                   

as  vrea ca tatal copilului sa nu mai plateasca el personal, din buzunar, pensie pentru copil, ci alocatia de intretinere sa fie platita de la locul de munca, ... (vezi toată discuția)