Tatal vitreg al logodnicului meu are 82 de ani, este bolnav de Alzheimer, diabet, si mai are si alte probleme de sanatate. Dansul locuieste cu mama logodnicului meu, cu care este impreuna de 20 de ani, dar ei nu sunt casatoriti legal. Deoarece a devenit foarte dificil sa fie ingrijit, am dori sa il internam intr-un camin de batrani in care sa fie ingrijit de profesionisti. Avem voie sa il internam, dat fiind ca nici logodnicul meu nici mama lui nu sunt inruditi legal cu el? Pentru a fi unul din ei, considerati apartinatori legali, trebuie sa obtina o adeverinta de undeva? Care sunt pasii necesari? Va multumesc!
Trebuie să îl puneți sub interdicție judecătorească și să fiți numiți tutori ai acestuia. Este o acțiune numită: cerere de punere sub interdicție și se face la instanța de la locul unde se află persoana bolnavă.
Parinte cu alzheimer
teo689
Am o problema cu mama. Acum 2 luni tatal meu a decedat si de atunci mama mea a intrat intr-o depresie severa, care a degenerat in manifestari urate, cu ... (vezi toată discuția)