eugenoctavian1968 
	    	Utilizator

eugenoctavian1968 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

KatalinaN 
	    	Utilizator

KatalinaN 
	    	Utilizator	    

ContSters146176	                   

gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ;
copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters146176	                   

gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ;
copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)

magic9pm	                   

Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON .
Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
	                    magic9pm	                   

Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON .
Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)

puiutz.puisor	                   

Fortata de imprejurari am inchiriat un apartament in stare foarte deplorabila prin agentie imobiliara (nestiind ca apartamentul este pus gaj la credit bancar), ... (vezi toată discuția)
	                    puiutz.puisor	                   

Fortata de imprejurari am inchiriat un apartament in stare foarte deplorabila prin agentie imobiliara (nestiind ca apartamentul este pus gaj la credit bancar), ... (vezi toată discuția)