avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă administratorul și ...

Bună ziua,
Îmi puteți spune va rog dacă administratorul și asociatul unei firme trebuie sa aibă contract de angajare? In cazul în care localitatea unde își desfășoară activitatea firma, este în carantină, cum dovedesc aceștia că se deplasează în interes de serviciu? Politia verifica declarațiile de la angajator la ITM.
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
andra-celia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 23 Noiembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel pe propria raspundere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru o mai mare siguranta faceti o declaratie pe propria raspundere insotita de adeverinta de la angajator.Ca sa nu aveti probleme cu un politist care interpeteaza legea cum crede de cuvinta.Adeverinta ar fi suficienta pentru ca face dovada scopului deplasarii , in interes de serviciu dar daca politistul crede altceva ii dati si declaratia pe propria raspundere pentru a evita discutii inutile.Temeiul legal il gasiti in OUG care precizeaza cazurile in care va puteti deplasa in caz de carantina.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista angajator in acest caz ... este asociat /administrator fara c.i.m.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca pana la urma urmelor, cu toate modificarile Legii31/1990 este posibil ca asociatul unic/administratorul sa fie salariat ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si angajat yorgos yorgos Am infiintat recent o firma de servicii de protectia muncii la care sunt asociat unic si administrator. Am intocmit dosarul pentru abilitare si l-am depus la ... (vezi toată discuția)