avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CADASTRU GRESIT SPATIU COMERCIAL.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CADASTRU GRESIT SPATIU COMERCIAL.

Buna ziua,
Am cumparat un spatiu pe care l-am vandut dupa o luna;la fix 3 ani-ultima zi de la vanzare,am fost data in judecata pe motiv ca lipsesc 7 mp la masuratoare a spatiului si vrea banii inapoi pe cei 7 mp;mentionez ca nu am facut eu cadastru,asa l-am cumparat;impotriva cui sa ma indrept-a cadastristului sau a firmei de la care am cumparat spatiu
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
veronica ciucanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: veronica ciucanu , utilizator 12:41, 17 Septembrie 2021
in final am castigat procesul pentru ca nu este trecut in contractul de vanzare cumparare un termen in care vom masura spatiu,daunele trebuiau cerute intr-un an,nu dupa 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta 14 mp intre ce scrie in acte si cat e spatiul. ce sa fac? cosminani cosminani am cumparat un spatiu comercial de 96 mp( ccnform contractului notarial si cadastrului) iar la final mi-am dat seama ca lipsesc 14mp deci m-am ales cu 82mp cei ... (vezi toată discuția)
Cadastru ContSters253154 ContSters253154 Am cumparat un teren intravilan. Pentru intarusarea terenului, am solicitat acelasi cadastrist, care a intocmit cadastrul, pentru cel care mi-a vandut. In ... (vezi toată discuția)
Art. 1743 alin(1) ncod civil SabinaRA SabinaRA Buna ziua. In luna mai 2016 am vândut un apartament. Noul proprietar m-a dat in judecată in baza art. mai sus menționat pentru a-i plăti diferența de ... (vezi toată discuția)