avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta 14 mp intre ce scrie in acte si cat e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta 14 mp intre ce scrie in acte si cat e spatiul. ce sa fac?

am cumparat un spatiu comercial de 96 mp( ccnform contractului notarial si cadastrului) iar la final mi-am dat seama ca lipsesc 14mp deci m-am ales cu 82mp cei care mi-au vandut spatiul au totusi mp care imi lpsesc in prelungirea unui spatiu comercial care il au in proprietate.Vanzatori mi-au spus ca e o gresala de la cadastru si ca ei nu au ce face ,desi eu cred ca e imposibil sa se gresasca cu 14 mp!...ce ar trebui sa fac ? Daca i-as da in judecata cat timp ar dura si ce sanse am sa castig? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosminani , utilizator 01:18, 19 Martie 2010
Din punctul meu de vedere aveti sanse sa obtineti cel putin o despagubire baneasca deoarece dvs ati fost indus in eroare stiind ca achizitionati un spatiu de 96 mp!! Parerea mea este ca ar trebui sa discutati cu vanzatorul si sa ii solicitati sa va dea diferenta de 14 metri patrati din spatiul vecin pe care-l detine! Explicati-le ca ii veti da in judecata si le veti bloca si cartea funciara a spatiului vecin pe care il detin! Sau cereti-le inapoi contravaloarea celor 14 mp lipsa!B-)
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru mai mic decât pe actul de proprietate Mariandanut Mariandanut Am si eu o intrebare?cum este posibil pe actul de propietar am 400 metri patrati si in cadastru am 368 am solicitat cadastrul pentru o constructie intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cadastru mariius22 mariius22 Buna ziua! Bunicul meu a cumparat o proprietate inainte de decembrie `89.Aceasta proprietate conform cadastrului facut in 1996 are 2200 de metri,in 2012 am ... (vezi toată discuția)
Cadastru Mariandanut Mariandanut Am si eu o problema si nu stiu care ar fi pasi de facut,pe actul de propietar am 400 metri patrati in urma cu 2 zile mi.a sosit si cadastrul pe care lam ... (vezi toată discuția)