avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Producerea cosmeticelor non farmaceutice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Producerea cosmeticelor non farmaceutice

Buna ziua,

Am un SRL prin care vand produse personalizate (caen 1812 - principal)

As vrea, pe langa activitatea pe care o prestez deja, sa produc si cosmetice. Mentionez ca nu am studii superioare in domeniu, ci doar pasiune si multe cursuri online la activ. :D
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- am nevoie de studii/diplome/atestari in acest domeniu, avand in vedere ca produsele sunt strict cosmetice si nu dermatologice/farmaceutice/etc?
- trebuie autorizat suplimentar spatiul in care se vor produce cosmeticele? De ce autorizatii am nevoie?
- in afara de inregistrarea la Ministerul Sanatatii a fiecarui produs in parte mai am nevoie de alte documentatii pentru a pune produsele pe piata?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. :)

O zi frumoasa tuturor!
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CuriousR, utilizator

Alte discuții în legătură

Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)