avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin naturist?

pt a deschide un magazin naturist tip plafar ceaiurii, tincturii,etc iti trebuie o anumita calificare,studii? va multumesc
Cel mai recent răspuns: maggycara , utilizator 16:33, 6 Decembrie 2010
Va recomand sa infiintati Intreprindere Individuala.
Actele necesare pentru a astfel de Intreprindere sunt:
- dovada pregatirii profesionale sau de dovada experientei profesionale (diploma de lucrator in comert, vanzator sau copie Carte de munca din care sa reiasa faptul ca aveti cel putin 2 ani experienta in domeniul in care doriti sa desfasurati activitatea)
- dovada sediu (contract de inchiriere sau contract de comodat)
- specimen de semnatura (autentificat la notar)
- cerere de inregistrare (formular tip ONRC)
- declaratie pentru autorizarea activitatii (formular tip ONRC)
- copie CI
- taxe de registru
Dosarul cu actele sus mentionate se va inregistra la ORC din judetul in care doriti sa infiintati Intreprinderea, in vederea obtinerii autorizatiei.
Nagy Noemi
Daca va infiintati societate comerciala cu raspundere limitata nu aveti nevoie de studii in domeniu. Detalii infiintare aici:[ link extern ]
daca doriti, va pot eu cesiona un srl foarte bun, cu toate codurile caen in statut, iar in principal cu doua coduri caen, unul fiind pt produse naturiste, iar celalalt cosmetice.
Ma puteti contacta la 0728118044 sau la email magdastoicescu@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma ralukuutza ralukuutza buna dimineata! am si eu o intrebare.vreau sa deschid o firma.in aceea firma vreau sa pun asa:cartele de telefon reincarcarbile,tractari auto,carcase si ... (vezi toată discuția)
Constituire pfa cu certificat de producator fructe: e posibil? ce acte sunt necesare? maryah_maryah maryah_maryah Buna ziua. Prietenul meu este pomicultor (mere, pere, gutui etc) si detine un certificat de producator pentru a comercializa produsele. 1.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Redeschidere pfa ciausu domnica ciausu domnica In luna mai reg comertului mi-a radiat pfa fara sa ma notifice pe site este trecut in baza legii 300/2004 art 13 nu pare sa aiba legatura Din cate mi s-a ... (vezi toată discuția)