avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele. Bună ...

DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele.


Bună ziua.
Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil -- succesiune PARTAJ JUDICIAR, fiind în stadiul de apel , amînat pentru data de 7.12.2020; ultima ședință a avut loc pe 23.11.2020, la ora 10.
Am vrut să particip la această ședință dar, din păcate, nu am reușit să ajung în sală, acesta fiind la etajul 2, iar clădirea nu are ascensor, ca și persoanele cu dizabilități în fotoliul rulant, să poată să fie prezente.
Întrebarea este : cum pot afla numele doamnei Judecător și cum aș putea lua legătura cu dumneaei, bineînțeles online ???
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:06, 25 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti sa luati legatura cu judecătorul cauzei.Orice cerere,,memoriu,concluzii scrise le trimiteți prin posta sau mail la dosar..Alte informații obțineți sunând la arhiva,întrebând grefierul de ședință etc.Nu există procedură în dreptul roman de a sta la discuții,taclale,solicita audiențe judecătorului cauzei.Succes.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteți adresa in scris făcând precizările pe care le considerați necesare.
Mulțumesc pentru răspuns.
Mă scuzați, dar cum să pot trimite mail, nu reușesc să ajung la dosar, mi se cere un cod și nu știu de unde să-l iau.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mailul instanței îl găsiți pe portalul instanțelor sau.pe pagina instanței de pe google.Cererea respectivă t o rimiteți pe adresa instanței,indicând ne de dosar,grefierii de la arhiva o trimit la dosar, nu are legatura cu dosarul electronic la care aveti sau nu acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil ... mioara țugui mioara țugui DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele. Bună ziua. Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil -- succesiune PARTAJ JUDICIAR, ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a consulta dosarul civil în condiţiile legii cosming2018 cosming2018 Buna ziua, Am o problema cu care ma confrunt, la care doresc un sfat. Am un dosar civil (partaj judiciar - succesiune), la care incheierea de sedinta ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar civil danalida danalida Consultare dosar civil Pot consulta un dosar civil dacă este înca la judecător pentru redactarea sentintei pe larg după pronunțare și apariția ... (vezi toată discuția)