avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine îmi poate elibera adeverinta cu venitul pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine îmi poate elibera adeverinta cu venitul pe perioada concediului ...

Cine îmi poate elibera adeverinta cu venitul pe perioada concediului de crestere al copilului? Am fost în ccc1 și am revenit mai devreme la munca pentru a beneficia de stimulent între timp am aflat ca sunt din nou insarcinat nu am lucrat decât 4 luni acum sunt în prenatal însă angajatorul vrea sa ii aduc de la primărie o adeverinta cu venitul pe perioada în care am fost în ccc1 . Este normal cd imj cere angajatorul și ce acte îmi trebuie pentru ccc2 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 26 Noiembrie 2020
Va adresați AJPIS si acesta o sa va elibereze o adeverință din care o sa rezulte perioada cat ati avut CCC precum si venitul din această perioada.
Aceasta o depuneti la amgajator penyru a face dovada ca îndepliniți stagiul minim de cotizare.
Este corect si legal ce va solicita angajatorul dvs ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal Carmenys Carmenys Buna ziua. Sp va rog ma aflu in concediu crestere copil baietelul meu are 1 an si 9 luni pe 1 ianuarie ar tr sa ma prez la serviciu numai ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt în ccc și sunt însărcinată primul copil ... Ptk1 Ptk1 Bună ziua! Sunt în CCC și sunt însărcinată primul copil împlinește 2 ani pe 15 iulie 2021 iar eu voi naște pe 25 iunie 2021 Trebuie sa duc ceva la ... (vezi toată discuția)
Buna seara! cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 ... Maria Genoiu Maria Genoiu Buna seara ! Cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 in ccc2 fără sa merg la serviciu Primul copil s-a născut pe data de 23-09-2021 iar anul ... (vezi toată discuția)