avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, din 20 decembrie incepe vacanta scolara, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, din 20 decembrie incepe vacanta scolara, parintii ...

Buna ziua, din 20 decembrie incepe vacanta scolara, parintii care au beneficat de zile libere platite potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 147/2020, pe perioada vacantei se intorc la lucu? multumesc.

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru părinți in perioada vacanței de paste andreeadinuboruz andreeadinuboruz Va rog sa mi spuneti daca in perioada vacanței de paște mai este valabilă ordonanța cu zilele libere pentru părinți?Eu am fost anunțată de la servici ... (vezi toată discuția)
O persoane aflata in zile libere plătite pentru unul dintre părinți, conform hotĂrÂrii nr. 217 din 18.03.2020, in perioada vacantei de primavara trebuie sa faca cerere de concediu fara plata? cristianba cristianba Speta: O persoane se afla in situatia zile libere plătite pentru unul dintre părinți, conform HOTĂRÂRII nr. 217 din 18 martie 2020, pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)
Vacanta paste în situație de urgenta SomogyiMadalina SomogyiMadalina Bună ziua, pe perioada vacantei de Paște, în aceasta situație de urgenta, părintele mai poate sta acasă cu 75%?Va multumesc (vezi toată discuția)