avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Conform Art.729 alin (4) din Codul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Conform Art.729 alin (4) din Codul de Procedura Civila, ...

Buna ziua,
Conform Art.729 alin (4) din Codul de Procedura Civila, nu am operat retinere cu titlu de poprire din salariul unui angajat, care a fost in concediu medical timp de 6 luni si nu am virat catre executor nici o suma pt perioada respectiva. La timpul respectiv a fost instiintat si executorul de acest fapt, iar acum acesta revine cu pretentia de a fi facut platile si pe perioada concediilor medicale.
Doresc sa stiu, daca am procedat corect atunci cand nu am efectuat retineri din cuantumul concediului medical.
Multumsc,

Alte discuții în legătură

Retinerile salariu DanielRotaru DanielRotaru Retinerile din salariu de catre angajator fara baza legala. Stiu textul de lege: (1) Nici o reţinere din salariu nu poate fi operată, în afara cazurilor ... (vezi toată discuția)
Poprire pe concediu de sarcina si lauzie nukytza nukytza Buna ziua, In mai 2013 a fost instituita o poprire pe contul meu bancar in urma unei decizii de executare silita pentru un contract de imprumut de la o ... (vezi toată discuția)
Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)