avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie. . Un tanar e acuzat de complicitate la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie. . Un tanar e acuzat de complicitate la talharie calificata ...

Buna ziua. Un tanar e acuzat de complicitate la talharie calificata si a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu toate ca nu exista probe impotriva lui iar adevaratul autor si a recunoscut fapta iar victima si a recuperat prejudiciul. ar avea nevoie de un avocat sa l reprezinte si sa l ajute sa fie liberat deoarece este nevinovat.
Cel mai recent răspuns: Iliescu @ , utilizator 14:19, 27 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Are termen 10 zile sa faca apel de aceea are nevoie de avocat poate rezolva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cercetare jucatoreasca- este complicitate la infractiunea de talharie? clara1967 clara1967 Buna ziua. Fiul meu este implicat ca si complice intr-un dosar de talharie.La instanta penala datorita prezentarii eronate a faptelor in rechizitoriu, ... (vezi toată discuția)
Recidivist la furt calificat thebestfabian04 thebestfabian04 este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de ... (vezi toată discuția)
Acuzat complice talharie estrela2126 estrela2126 amicul meu in 2006 a urcat intr-un tren ce stationa pt a-si ajuta matusa care avea bagaje sa coboare.in acest timp un individ cu care el a discutat pe peron,in ... (vezi toată discuția)