avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua, Am un PFA pe Cod CAEN 7022 (Activitati de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua, Am un PFA pe Cod CAEN 7022 (Activitati de consultanta ...

Buna ziua,

Am un PFA pe Cod CAEN 7022 (Activitati de consultanta pentru afaceri si management). Am un coach cu care lucrez la dezvoltarea mea. Pot sa trec cheltuiala cu coach-ul meu ca fiind deductibila? Nu ma ajuta direct in activitatea mea ca si Consultant in afaceri, dar ma ajuta la cresterea mea deci ajuta indirect clientii mei.
El imi poate emite factura pe activitati de consultanta de asemenea.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Facturare servicii coaching mica_lu mica_lu Buna seara, Sunt coach si trainer si mi-am deschis SRL acum 3 saptamani. codurile CAEN sunt: 7022 principal - consultanta si management 7112 inginerie si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să îmi deschid un pfa pentru a presta servicii ... octavianandrei71 octavianandrei71 Bună ziua! Doresc să îmi deschid un PFA pentru a presta servicii de recrutare pe platforme de freelancing. Activitatea mea constă în selecția și ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta???? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: ce activitati pot face obiectul unui contract de consultanta? (activitatea principala este COD CAEN 7022 - Consultanta ptr ... (vezi toată discuția)