avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Bună ziua! Doresc să îmi deschid un PFA pentru a ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Bună ziua! Doresc să îmi deschid un PFA pentru a presta servicii ...

Bună ziua! Doresc să îmi deschid un PFA pentru a presta servicii de recrutare pe platforme de freelancing. Activitatea mea constă în selecția și intervievarea candidaților pentru clienți, fără a mă ocupa de angajarea acestora.

Ar fi potrivit codul CAEN 7022 - Activități de consultanță pentru afaceri și management pentru această activitate? Acest cod include servicii de consultanță în diverse domenii de afaceri, inclusiv resurse umane și recrutare, fără a implica plasarea directă a forței de muncă.

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta forma de organizare zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez o firma de consultanta cu urmatoarele activitati: - consultanta infiintare societati - consultanta juridica si financiar-contabila - ... (vezi toată discuția)