AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Siminic7699 
	    	Utilizator

Siminic7699 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

sunt în proces de tagada paternitate iar instanța in prima faza mi-a refuzat testul adn ptr ca tatăl din certificatul fetei a recunoscut că stia ca nu este el tatal ei biologic
Adică eu fiind parat in dosar nu plătesc nimic ,il plătește reclamantul din dosar?
 Siminic7699 
	    	Utilizator

Siminic7699 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Fanuta stroe	                   

Am fost in divorț ci fostul soț  si eu am nascut acum 2 luni si nu am putut sai fac certificatul la fetita pe numele la tatăl biologic am fost nevoită sa-l ... (vezi toată discuția)
	                    Fanuta stroe	                   

Am fost in divorț ci fostul soț  si eu am nascut acum 2 luni si nu am putut sai fac certificatul la fetita pe numele la tatăl biologic am fost nevoită sa-l ... (vezi toată discuția)

urseamariana	                   

in cat timp de la nasterea copilului poti introduce actiunea in instanta?si cat ar costa un test de paternitate si cine il plateste  am doi copiiaca eu ca ... (vezi toată discuția)
	                    urseamariana	                   

in cat timp de la nasterea copilului poti introduce actiunea in instanta?si cat ar costa un test de paternitate si cine il plateste  am doi copiiaca eu ca ... (vezi toată discuția)

Nina Ioana	                   

Buna ziua! Sunt casatorita dar despartita de sotul meu din luna februarie, mai exact de cand eram insarcinata in 7 luni, In prezent, bebelusul are 7 luni. ... (vezi toată discuția)
	                    Nina Ioana	                   

Buna ziua! Sunt casatorita dar despartita de sotul meu din luna februarie, mai exact de cand eram insarcinata in 7 luni, In prezent, bebelusul are 7 luni. ... (vezi toată discuția)