avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate afla daca , inca sotia ( este in proces de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate afla daca , inca sotia ( este in proces de divort , ...

Se poate afla daca , inca sotia ( este in proces de divort , fara sa aiba inca vreo infatisare ) a avut avort sau alt copil inainte de casatorie ? Are o taietura pe burta despre care a spus ca este operatie de apendicita , dar este pe orizontala si destul de mare ...Avocatul poate cere o asemenea informatie sau unde se poate gasi aceasta informatie ? In ultimii doi ani a avut un control ginecologic , iar actul este la fostul sot .. Se mai poate gasi daca si-a mai facut si altadata acest tip de control ?
Cel mai recent răspuns: cristy1110 , utilizator 15:17, 3 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va faceți de ras daca puneti problema în felul.acesta.Nu va incuviinteaza nimeni astfel de proba,informatiile medicale sunt confidențiale si oricum ce vreti dvs se practică numai în filme.Discutați cu un av pt a afla ce puteti sa cereți,ce probe să administrat,ce o să obțineți etc.Divortul oricum se va pronunța credeti ca va încălzește cu ceva dacă o sa fie culpa dnei sau a dvs ?Puteti sa dovediți o eventuală culpa a soției si cu alte probe nu trebuie sa o căutați la actele medicale .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tăietura pe orizontala ar duce la.concluzia ca a fost operata de apendicita.
Daca are sau nu un copil în viata ar trebui sa stiti si sunt de parere ca aveti dreptul.de a cunoaște acest lucru.Este insa posibil sa existe și opinii contrare.
Despre.avorturile ei înainte de a va cunoaște va pot spune ca nu aveti sanse sa obtineti prin instanta asa ceva.
Nici nu are relevanta juridica.
In regimul comunist ar fi putut sa va ajute la proces asa ceva mai ales ca fapta constituia si infracțiune in functie de situatie.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Are un copil , din actuala caasatorie , dar doresc sa stiu daca mai exista altul inainte de casatorie ... Respectiv cu avortul , a fost o imprudenta din partea mea , sa intreb asa ceva ...
Ok .. Cu avortul am gresit , dar despre un alt copil dinainte de casatorie , cred ca se poate afla , conform unei hotarari judecatoresti...Cu toate ca ar putea spune ca am fost instiintat de acest lucru ..
ce legatura e cu divortul dvs ?

Alte discuții în legătură

Partaj dj_ane2001 dj_ane2001 buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)
Divort page page Buna,considerati ca desfacerea divortului din culpa paratei ar avea un efect negativ asupra pensiei de intretinere care o ia acum de la reclamant? (vezi toată discuția)